Hoe koop ik een App?

Itunes kaart

Voor App’s zonder reclame en vaak ook met meer opties betaal je meestal maar een paar Euro’s. Het makkelijkst is om dit met je creditcard te doen. Je hebt dan ook 180 dagen garantie, dus als er onverhoopt iets misgaat kun je altijd je geld terugkrijgen bij de creditcardmaatschappij. Als zodanig is betalen met je creditcard de makkelijkste en zeker een veilige optie!

Toch zijn nogal wat senioren die absoluut niet met een creditcard willen betalen op Internet omdat ze bang zijn voor fraude. Daarnaast is het natuurlijk zo dat niet iedereen een creditcard kan krijgen, je moet daar wel een bepaald inkomen voor hebben. Hoe moet je dan toch aan je App. komen? Dan kan  vrij simpel, door een cadeautegoedkaart te kopen:

  • van I-Tunes (als je met Apple werkt) of van
  • Google Play (als je met Android werkt op bijv. een Samsung apparaat)

De kaarten kun je vanaf €15,- onder andere kopen bij AH, bij de Bruna en ook bij Primera. Het tegoed hoef je niet in een keer op te maken. Betalen van de App. werkt als volgt. Je gaat naar de betalingsoptie cadeau- of tegoedkaart en vult hier het nummer in dat op je kaart staat. Dan wordt het bedrag van je kaart afgeschreven en wordt de door je gekozen App. gedownload, simpel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.