WhatsApp bellen?

Veel mensen bellen via hun wifi aansluiting gratis via WhatsApp. Maar er zijn ook nadelen aan verbonden. Veel bellers klagen over ruis op de lijn. Ook hoor je vaak je eigen stem dubbel. Heel irritant natuurlijk. Dat komt omdat WhatsApp een goed 4G bereik nodig heeft. Ben je op een plek met weinig 4G bereik of degene die je belt s op een plek met slecht internet, dan krijg je de eerder genoemde klachten. Daarom kun je belangrijke telefoontjes beter “gewoon doen, dus zonder WhatsApp! Het is ook niet mogelijk om via WhatsApp noodnummers, zoals 112, te bereiken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.