Afdankertje

” Voor mij hoeft een computer niet zo snel te zijn, dan ben ik zelf ook niet meer!”

Ik kom het vaak tegen: ouders die de oude computer of laptop van hun zoon of dochter krijgen omdat zij zelf een nieuwe hebben aangeschaft. Soms gaat het dan om een uitstekend werkende computer van een jaar of drie oud. Maar vaker gaat het helaas om een oud apparaat van een jaar of 7-8, hooguit met Windows 10 erop. Natuurlijk, uw kind doet die computer niet zomaar weg, daar is vaak een goede reden voor. Hij is traag geworden, afgeschreven, nieuwe app’s doen het niet goed meer en de kans op uitval is te groot geworden. En u vindt een goede computer niet zo belangrijk?

Maar realiseert u zich wel dat u onnodig risico neemt met gebruik van zo’n oude, eigenlijk afgedragen computer? U ontvangt niet meer de meest recente updates, waaronder beveiligingsupdates! U loopt een groter risico, dat uw computer er in een keer mee ophoudt en dan kunt u alle documenten en foto’s kwijt zijn! Weg alle herinneringen!

Natuurlijk: een computer kost u toch gauw €500,- Maar u krijgt daar ook veel voor terug. Via googelen ligt de wereld aan uw voeten. Uw zelfvertrouwen op computergebied krijgt een stevige boost want hoe nieuwer uw computer is, hoe gebruikersvriendelijker hij is en hoe makkelijker hij werkt. U heeft ook aanzienlijk minder last van spam en virussen, niet onbelangrijk in deze tijd! In twee uur zet ik al uw gegevens veilig over van uw oude computer en kunt u weer aan de slag.
U zult versteld staan hoeveel prettiger een nieuwere computer werkt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.