Internetbankieren is niet moeilijk

Uit een recent onderzoek van de Nederlandse Bank blijkt dat maar liefst een op de vier senioren moeite heeft met internetbankieren. Behoort u ook tot deze categorie?

Veel senioren laten hun online bankzaken volledig over aan anderen: aan hun partner, vrienden of familie. Schaamte, machteloosheid, woede, gevoelens van minderwaardigheid of verdriet kunnen volgens de Nederlandse Bank het gevolg zijn van deze afhankelijkheid.

De grootste problemen doen zich bij zaken voor als: het openen van een nieuwe bankrekening, het installeren van internetbankieren op de smartphone, of het aanvragen van een nieuwe betaalpas. Andere knelpunten zijn de bediening van apparaten en onduidelijke of slecht leesbare instructies.

Er is een grote behoefte aan hulp. En dan niet van een chatbox, maar van een een-op-een contact met iemand anders, zoals een bankmedewerker. Het lastige is dat de afgelopen jaren steeds meer bankfilialen zijn gesloten.

Maar: internetbankieren is helemaal niet moeilijk. Ik kan het u in korte tijd leren! Bij u thuis, op uw eigen apparatuur en veilig, rekening houdend met uw privacy.

Neem direct contact met mij op voor een afspraak!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.