Computerhulp aan huis

Hulp bij computerproblemen is niet nieuw. Maar PostumaSeniorSupport gaat verder. Ik richt me uitsluitend op senioren.

Ik heb gemerkt dat veel senioren  slechte ervaringen hebben opgedaan met andere aanbieders van computerhulp. Veelal gaat het om vrijwilligers of studenten die nog een opleiding volgen en (nog) niet in het bezit zijn van goede adviesvaardigheden. Men vond hun hulp en advisering vaak beneden de maat: te snel, te technische benadering, te opdringerig en te weinig klantgericht.

Ik help u thuis, in uw eigen omgeving, bij uw computervragen en leg u ook nog eens rustig uit wat ik doe, zodat u het de volgende keer zelf kunt doen. Ik ben op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en beschik over een uitgebreid netwerk. Ook biedt ik u de mogelijkheid van priveles op uw eigen apparatuur en aansluitend op uw eigen niveau

Mijn hulp stopt niet bij de computer. Want ook voor hulp bij alle andere digitale apparaten, zoals uw iPad, Samsung tablet, mobiele telefoon, e-reader en digitale televisie, kunt u bij mij terecht.

Bij mij staat het plezier in het gebruik van tablet, laptop, pc, e-reader, smartphone en digitale TV centraal. Ik ga het met u niet uitvoerig hebben over technische specificaties en wat je er wel en vooral ook allemaal niet mee kunt doen. Daar zijn talloze andere websites voor. Ik wil graag iedereen enthousiast maken voor het plezier en de beleving dat je bij het gebruik van deze prachtige apparaten kunt hebben.

Het kan ons leven zoveel makkelijker en leuker maken!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.